Pages

Thursday, January 16, 2014

Jual Baju Kurung Terpakai Online

salam tengahari.korang dah masak tuk lunch ke belum?atau dh mula makan tengahari?aku baru pas masak tapi menu ari ni simple sangat sebab aku masak bubur ayam jea..tu pn sebab anak buah aku ni demam tu yg masak bubur je........

korang rasa pelik tak ngan tajuk kedua aku di tahun baru ni kan???citenya macam ni yea.aku tengah nak kemas baju2 aku tadi and nengok baju2 kurung aku yang dah terlalu banyak dan terlalu lama tak dipakai..agaknya apa yang aku boleh buat ngan baju tu yea??boleh ke kalau aku jual baju2 tu??akan ada ke yang nak beli baju2 tu?tapi camne pulak nak jual baju2 terpakai secara online?ada sesape ke yang nak ajar aku jual secara online??harap2 ada lah yang nak tunjuk ajar aku yea???

tima kasih semua

2 comments:

msredcheesecake said...

sy pon tak reti niaga online ni...yg nampak org buat jual kat FB n blog je la...

siti zuraida Rajab said...

sy pun nmpk mcm tu tp tk tau la potensi tu..boleh ke jadi??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...