Pages

Tuesday, November 27, 2012

::Kursus Di Cameron Part 2::

sambung lagik ngan cite kat cameron yek....ari ni ari kedua aku berkursus..kursus kali ni bukan duduk and dengar ceramah tap lebih kepada outdoor...tugas pertama adalah jungle trekking....

 
 

gambar ini diambil selepas tamat jungle trekking tu..mana leh amik foto sepanjang trek tu..ngan nak jalan,nak bawak badan,nak bawak kamera lagi...so non ada foto yek...kami trek kat tempat yang bernama Parit Falls...kepenatan yang amat sangat walaupun hanya setakat 2km perjalanan tp sengsara sesangat....tp disebabkan objektif kursus ni jangan buat alasan so buat jugak walaupun lambat dari tak buat langsung...hehehehe

 
 
 
 
 
inilah wajah2 kami yang kepenatan selepas trekking....makan tak ingat sungguh...foto aku tiada kerana aku yang memegang kamera ni...DSLR dak mira ni..best betul DSLR ni....


ini plak wajah2 pemandu2 JKM yang amik gambar macam pengantin plak...korang ni teringat masa dulu2 naik pelamin agaknya ni...hehehehe....
 
pas makan kitaorang rehat sekejap sebelum buat tugasan yang seterusnya....so tunggu......

2 comments:

azieazah said...

Yang best bila kursus ni ialah part dapat kawan baru, dan makan-makan, kan? Hehehehe saya suka kursus di luar dari tempat keja. Nanti dapat tengok tempat lain, kasi fresh minda.

amieda said...

saya pun mmg tunggu bila utk kursus luar jabatan..boring kalau asyik kat tempat yg sama...makan free dan tdo kat hotel lagik...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...