Pages

Wednesday, October 24, 2012

::Dapat Hadiah::

salam and selamat pagi...

semalam petang opis aku ada wat mesyuarat kakitangan dan majlis sambutan hari lahir utk staf hq...last kelab kitaorg ni wat majlis ni bulan tujuh ari tu....tp aku tak ade entry pasal tu..lupa nak update la tu...majlis ni aku suke sbb tarikh lahir aku pun tersenarai dalam tu...so tak mau pjg cite meh kita layan pic aku bukak hadiah...hehehehehehe


inilah hadiahnya untuk kami yang diraikan..walau kecik tapi bernilai untuk aku...



gambar kat atas tu muka org excited nak bukak hadiah...and itulah hadiahnya...bingkai gambar.aku tak pernah ada bingkai gambar pun sebelum ni...macam sewonok plak.




ini pic aku ngan bonda2 aku yg dapat hadiah.....mmg polisi kelab kitaorg kot bila bg hadiah hari lahir ialah hadiah frame....so kami sume dapat frame yang pelbagai corak...and kek semalam da best..chocolate indulgance from SR....makan sampai muak

2 comments:

@lfidah @dim said...

asal saya xdak bgmbr nie??tak aci!!!!

amieda said...

sape suruh ko tak mau datang makan dan bergambar kat sebelah??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...