Pages

Thursday, April 24, 2014

DIY Sireh Junjung

aku pernah citekan yang kesemua persiapan untuk majlis bertunang aku dibuat sendiri atau dibeut Do It Yourself (DIY)...so kali ni nak cite pasal sireh junjung aku....tapi kali ni akak aku yang dekorasikan sireh junjung ni...cantik dan paling penting ringkas sebab aku tak suka yang serabut2....meh nengok...pasni aku tunjuk pic DIY Hand Bouquet aku pulak....hihihi


sebelum


selepas

cantik kan?????akk suka sesangat...

published!!

2 comments:

deno said...

Dear, dah buat tutor yg dear request :) jom !^^

siti zuraida Rajab said...

apa tajuk dear??nanti kte baca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...