Pages

Thursday, July 25, 2013

::Kisah Tentang Bread Butter Pudding::



Selepas bbrp lme tidak membuat bread butter pudding 

salam dan selamat pagi...pepagi aku dah upload gambar makanan yek....mintak maap ler...aku nak cite apa yg aku buat semalam...semalam adalah hari lahir kakak aku yang ke 53 kalau tak silap...tapi takdelah plan buat birthday bash besar2an...cuma makan anak beranak jek...so nak dijadikan cite aku pun fikirlah apa yang nak aku buat jadi terfirlah sesuatu yang mudah dan ringkas memandangkan aku sampai di rumah pun dah hampir 6.30petang...maka terhasil lah rekaan aku bread butter pudding....pic atas tu masa pas berbuka semalam..aku sempat jamah sikit je....dalam hati lewat sikit barulah nak makan sebab ada banyak kan..tapi tetiba dah tinggal sikit je mcm pic kat bawah ni...seb baik dapat rasa...jadi dalam fikiran aku boleh buat lagi ni....syok jgk kalau apa yg kita masak ni abis dimakan...seronok rasa nak masak...terima kasih alfidah adim sebab bagi idea yea....kalau nak resepi korang google aje lah yea...bkn tak nak bagi sebab aku ni bukan tukang masak handal....tapi korang leh cari kat cik mat gebu nyer blog...macam2 resepi boleh jumpa....

Lebih sedap mkn ble sejuk rupanya

2 comments:

@lfidah @dim said...

terharunya bila nama disebut..:D

siti zuraida Rajab said...

dah lama tak sebut nama ko dalam blog ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...