Pages

Wednesday, December 4, 2013

::Menjelang 500::



tetiba datang rajin plak aku update cite ari ni kan???

tajuk tak menahan kau....LIMA RATUS untuk apa kan???LIMA RATUS untuk jumlah entry yg aku buat di blog ni sepanjang TIGA tahun aku ada blog ni...tapi sempat ke tak aku ni buat entry sampai 500 sebelum hujung tahun ni????harap2nya sempatlah..tercapailah salah satu impian aku tahun 2013 walau yang lain sumenya dah OUT...

4 comments:

hanisah mat azit said...

banyak... kak nisah baru 300++... jauh lagi nak sampai 500....

siti zuraida Rajab said...

bukan kak nisah slalu update cite ke??saya ingat saya ni dah tertinggal kapal...heheheheheh

hanisah mat azit said...

baru2 ni baru rajin... nak kumpul $$$$...

siti zuraida Rajab said...

mesti dah banyak $$$$$ kan kak nisah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...