Pages

Tuesday, December 24, 2013

::Menjengkelkan::

menjengkelkan bila paparan di fon kuar PRIVATE NUMBER....aku tak menjawab kalau panggilan dari nombor yang begitu..dah lebih 3 kali dibiarkan akhirnya aku jawab jugak...tapi penyudahnya amat menyakitkan...

boleh ko telefon aku banyak kali semata2 nak suh aku masuk online business korang..boleh terima akal ke macam tu...BENGONG punya syarikat....

peringatan utk yang berkenaan..kalau org tak nak jawab panggilan ko tu anggaplah org tu tak berminat..tak payahlah nak call beribu kali...tak pasal2 telefonis tu kena maki pulak
Sekian,terima kasih

4 comments:

msredcheesecake said...

slaeman ni kekadang kesian, tp kekadang diaorg ni over... bule jadi marah dibuatnya...

Daddy Ziyyad said...

Saya kalau private number yg call, minta maaflah, mmg saya tak akan angkat...kalau byk kali sgt call, saya reject...hahahaha

hanisah mat azit said...

Jgn marah2 x baik..

siti zuraida Rajab said...

msredcheesecake - saya jawab pun sebab dah banyak kali dia call...ingatkan ada hal yg terlalu penting sampai call byk kali...

daddy ziyad - kebiasaannya mmg tak jwb pun..

kak hanisah - mmg tak nak marah pd asalnya tp ble dh jwb trus jd hangen satu badan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...